Çankaya Üniversitesi bünyesinde 2018 Yılı BeeJet Hızlandırma Programı açılıyor!

BeeJet Hızlandırma Programı, Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından şirketleşmek isteyen teknoloji odaklı iş fikri olan girişimci adayları için geliştirilmiş bir hızlandırma programıdır. Program, uzman bir mentör ile eşleştirilen girişimcilerin eğitimlerle iş fikirlerini doğrulamalarını ve yatırımcı sunumuna hazır hale gelmelerini amaçlamaktadır.

Yaklaşık dört hafta süren program sonunda akademisyenlerden, uzmanlardan ve yatırımcılardan oluşan bir jüri ile girişimcilerin iş planları değerlendirilecektir. Program süresince mentörlük desteği verilecek olup, girişimcilerin iş planları doğrulanacaktır. Aynı zamanda konusunda uzman kişilerden Triz, Design Thinking ve Fikri Mülkiyet Hakları konusunda eğitimler verilecektir. Program sonunda girişimciler yatırımcı sunumlarını gerçekleştirecek ve başarılı iş planları seçilecektir.

İş planı başarılı olan girişimcilere verilecek destekler aşağıda belirtilmiştir:

• Birinci olana bir yıl boyunca ücretsiz Çankaya Üniversitesi Kuluçka Merkezi bünyesinde ofis tahsisi
  • İkinciye ücretsiz Ar-Ge projesi yazımı desteği
  • Üçüncüye Fikri ve Sinai Haklar desteği

Programa son başvuru tarihi 31 Ekim 2018 olarak belirlenmiştir.

2018 Yılı BeeJet Hızlandırma Programına başvurmak için lütfen tıklayınız.