Çankaya üniversitesinin proje yürütücüsü olarak yer aldığı Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında, Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Buket Akkoyunlu, Doç. Dr. Hakan Maraş, Doç. Dr. Reza Hassanpour, Dr. Öğr. Üyesi Gül Tokdemir, Dr. Öğr. Üyesi Murat Saran tarafından sunulan “Industry 4.0 competences for SMEs – Awareness raising tools” isimli proje başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmıştır. 2 yıl sürecek olan proje; Finlandiya, İtalya, İspanya, İsviçre proje ortaklarıyla birlikte gerçekleştirilecektir. Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.