Atılım Üniversitesi tarafından yürütülen, Çankaya Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Ostim Teknopark’ın destek verdiği BİGG-ATILIM başvuruları 2018 2. çağrı dönemi başvuruları alınmaya devam etmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Programa ön başvuru tarihi* itibariyle örgün öğrenim veren üniversitelerin;

• Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci,
  • Yüksek lisans veya doktora öğrencisi,
  • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış kişi,

aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde başvurabilecektir;

• Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

* Ön başvuru tarihi; iş fikrinin uygulayıcı kuruluş tarafından https://eteydeb.tubitak.gov.tr adresinden TÜBİTAK’a sunulduğu tarihi ifade etmektedir.

Program ile ilgili ayrıntılı bilgiye erişebileceğiniz ve başvuru yapabileceğiniz sayfaya ulaşmak için tıklayınız.