×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

SÜREÇ:

HAVELSAN, PARDUS İşletim Sistemi üzerinde kullanılmak üzere belirli dosyaların sınıflandırılması için yenilikçi çözümler aramaktadır.

PARDUS Dosya Sınıflandırma ve Analiz (DoSA) Açık İnovasyon Yarışması 3 seviyede tanımlanmış problemlerden oluşmaktadır. Aynı seviyedeki problemler birbiriyle yöntemsel olarak benzerdir. Katılımcıların 3 seviyeye de çözüm geliştirmesi beklenmektedir.

Yarışma boyunca katılımcılara eğitimler ve mentorluklar verilecektir. Katılımcılar eğitimler ile yeni bilgiler edinecek, mentorluklar ile istenen çözümlere ulaşılması sağlanacaktır.

YARIŞMA İÇERİĞİ:

Kurum ve kuruluşların üzerinde çalıştıkları dosya sayısının artması ve bu dosyaların kategorize edilmiş bir biçimde takip edilmesi ihtiyacı sınıflandırma problemlerini ortaya çıkarmıştır. PARDUS Dosya Sınıflandırma ve Analiz (DoSA) Açık İnovasyon Yarışması’nın amacı, bu ihtiyacı karşılayacak ürünlerin altyapısını oluşturmaktır.

Yarışma başlangıcında her bir problem adımında bulunan dosya türleri için 20 ve 40’lık dosya setleri oluşturulacaktır. Bu dosya setleri üzerinde değişiklikler yapılarak ölçümler gerçekleştirilecektir.

Son başvuru tarihi 31 Temmuz 2018 olan PARDUS Dosya Sınıflandırma ve Analiz (DoSA) Açık İnovasyon Yarışması ile ilgili çözümlerinizin değerlendirilebilmesi için İnovasyon Yönetim Portali’nden (inovasyon.havelsan.com.tr) giriş yapıp,

Yarışmalar → PRO1 – PARDUS Dosya Sınıflandırma ve Analiz (DoSA) Açık İnovasyon Yarışması → Bir Fikrim Var!

sayfasından çözümünüzü girmeniz gerekmektedir.

Çözümünüzü girdikten sonra size belirtilecek yer ve tarihte çözümünüz ile ilgili sunumunuzu yapmanız beklenmektedir.

ÖDÜLLER:

1.lik 10.000 TL
2.lik 7.500 TL
3.lük 5.000 TL

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:

https://inovasyon.havelsan.com.tr/hvlsn/openCompetition.jsp?id=4