Atılım Üniversitesi tarafından yürütülen, Çankaya Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Ostim Teknopark’ın destek verdiği 2018 yılı 2. çağrı dönemi BİGG-ATILIM başvuruları açılmıştır.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Programa ön başvuru tarihi* itibariyle örgün öğrenim veren üniversitelerin;

• Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci,
  • Yüksek lisans veya doktora öğrencisi,
  • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış kişi,

aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde başvurabilecektir;

• Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

* Ön başvuru tarihi; iş fikrinin uygulayıcı kuruluş tarafından https://eteydeb.tubitak.gov.tr adresinden TÜBİTAK’a sunulduğu tarihi ifade etmektedir.

TAKVİM

Temmuz – Ağustos 2018 Ön başvuru
Ağustos – Eylül 2018 1. Aşama faaliyetleri
Kasım – Ocak 2018 2. Aşama panel değerlendirmeleri
Şubat 2019 Desteklenmeye hak kazanan girişimcilerin duyurulması
Mart 2019 Şirket kurulumu ve sözleşme imzalanması
Nisan 2019 Destek başlangıç tarihi

Program ile ilgili ayrıntılı bilgiye erişebileceğiniz ve başvuru yapabileceğiniz sayfaya ulaşmak için tıklayınız.