Çankaya Üniversitesi bünyesinde Arş. Gör. Begüm Şahin’in eğitmenliğinde verilen 26 Mayıs 2018 tarihinde başlayan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 1 Temmuz 2018 tarihinde tamamlanmıştır.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifikası; KOSGEB’in ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamayı amaçladığı “Yeni Girişimci Desteği” programına başvurunun ön şartlarından birisi olması bakımından önem taşımaktadır. Sözkonusu sertifikaya sahip olan kişiler 150.000 TL’ye kadar destek alabilecekleri Yeni Girişimci Desteği programına başvurmaya hak kazanacaklardır.