Türkiye Dayanıklı Tüketim Malları Meclisi bünyesinde oluşturulan Teşvikler ve Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Komisyonu koordinasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde 6 Haziran 2018 tarihinde “AB 9. Çerçeve Programı (Horizon Europe) Öncesi Kamu Üniversite Sanayi Buluşması” etkinliği gerçekleşmiştir. TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, TOBB Dayanıklı Tüketim Malları Meclisi Başkanı Dr. Fatih Ebiçlioğlu ve TÜBİTAK AB Çerçeve Programları Müdürü Selda Ulutaş Aydoğan etkinliğe katılım sağlamışlardır. Tüm gün süren etkinliğe Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nden Özgün Türüdü ve Burçin Nilay Kalınbayrak katılım göstermiştir.

Etkinlik programına erişmek için lütfen tıklayınız.