×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar Alanı 2018 yılı çağrıları, 23 Ağustos 2018 tarihine kadar proje önerisi başvurularını kabul edecek olup; ilgili alan öncelikleri olan;

  • Krizler ve Doğal Afetler ile Mücadele,
  • Kritik Altyapıların Korunması,
  • Terörizm ve Organize Suçlar ile Mücadele,
  • Sınır Güvenliği,
  • Dijital/Siber Güvenlik,
  • Güvenlik Sağlayıcılar (son kullanıcı) arasında İşbirliği,

konuları özelinde çok ortaklı araştırma –geliştirme ve yenilik faaliyetlerine destek sağlamaktadır. Daha detaylı bilginin yer aldığı 2018 yılı çalışma programını incelemek için lütfen tıklayınız. 

Bu çağrılara proje önerisi sunmak isteyen Türkiye’den ve tüm Avrupa’dan paydaşlar, proje fikirlerini 2018 yılının ilk çeyreğinde SEREN3 Projesi kapsamında TUBITAK liderliğinde düzenlenen bilgi günü ve proje pazarları kapsamında katılımcılar ile paylaşmıştır. Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar Alanı 2018 yılı çağrıları kapsamında paylaşılan proje fikirleri/ortak arama duyuruları aşağıdaki linkler aracılığı ile paylaşılmıştır.

Bu bağlantılarda, alan özelinde gerçekleştirilen proje pazarları kapsamında ortak arayan kişi/kuruluşların  proje fikri, içeriği, aranan ortakların niteliği  ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar Alanı özelinde sunulacak proje önerilerinde yer almak istemeniz halinde öncelikli olarak ilgilendiğiniz proje konsorsiyumlarının tarafınızca belirlenmesi gerekmektedir.  Daha sonra koordinatör/kontak kişisi ile iletişime geçmeniz beklenmektedir. TÜBİTAK tarafından bu hususta örnek yazışmalar sağlanarak (Expression of Interest-EoI) çalışmalarınıza destek sağlanmaktadır.

Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar Alanı özelinde sunulacak bir proje konsorsiyumunda  ortak olarak yer almanız halinde, Koordinatör kuruluş ile görüşmek, proje önerisi üzerinde detaylı olarak çalışabilmek için TUBITAK Ufuk 2020 Seyahat Desteğine başvuru yapabileceğinizi, konsorsiyum oluşturma amaçlı seyahat desteğinden istifade edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.  İlgili destek programına ait genel bilgiler için lütfen tıklayınız.

Ufuk 2020 Güvenli Toplumlar alanındaki faaliyetlerinize yönelik her turlu soru ve bilgi taleplerinizi  ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile iletebilirsiniz.