5 Mayıs 2018 tarihinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından ODTÜ KKM B Salonunda Investart etkinliği düzenlenmiştir. Geniş bir kitleye hitap eden teknoloji girişimciliğinde takımlar startup olma yolunda ödüller ile fikirlerini ve prototiplerini pazara açılabilmek adına yarışmışlardır. Etkinliğin ilk ayağı olan Find Your Co Founder’dan ve sonrasında, internet üzerinden başvurarak finale kalan takımlar teknoloji alanında olmak üzere juri tarafından sunumlarına göre puanlanmıştır. Finale kalan 20 takım bu puanlamadaki derecelerine göre çeşitli ödüller kazanmışlardır.

Çankaya Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans mezunu olan Rement Bilgi Teknolojileri firmasının Sahibi Engin Özbey “getmappy – Akıllı Adresleme ve Servis Platformu” projesi ile 3.’lük başarısına ulaşmış olup aşağıdaki ödülleri almaya hak kazanmıştır:

• Office Ankyra’da 1 Yıllık Ofis (Aylık 10 saat)
  • Hitit Eğitim Kurumları’nda Digital Pazarlama Eğitimi
  • Ankara Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Ortaklığıyla Girişimcilik Eğitimi
  • 500 TL

Rement Bilgi Teknolojileri firmasının web sitesine linki takip ederek ulaşabilirsiniz: http://rementsoft.com/