Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından üçüncüsü düzenlenen Sanal Gerçeklik Arttırılmış Gerçeklik ve Ciddi Oyun Buluştayı 5 Mayıs Cumartesi günü Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Kırmızı Salon’da Çankaya Teknoloji Transfer Ofisi, TaleWords, Bilge Adam Akademi’nin sponsorluğunda  gerçekleştirildi. Buluştaya, TaleWords, MilSoft, Portokal Teknoloji Şirketlerinden ve Bilkent Üniversitesinden sanal gerçeklik, arttırılmış gerçeklik ve ciddi oyunlar alanlarında araştırmalar yapan konuşmacılar katıldılar. Buluştayın ikinci kısmı olarak planlanan çalıştayda ise IDEASIS şirketi tarafından üç boyutlu oyun geliştirme için giriş seviyesinde bir eğitim düzenlendi.  Buluştay’a katılan 53 kişi’den 23 katılımcı TaleWords ve Bilge Adam tarafından verilen eğitim ve tişört ödülleri; çalıştaya katılan ve katılım sertifikası alan 36 kişi arasından 3 katılımcı ise  PS4 için Mount & Blade oyunu kazandılar.