Çankaya Üniversitesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen “SANAL GERÇEKLİK & ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK & CİDDİ OYUNLAR BULUŞTAYI” Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü – Kırmızı Salon’da gerçekleştirilecektir. Buluştayın ilk bölümünde sektörün önde gelen isimleri tarafından sektördeki fırsatları ve yeni teknolojileri anlatan sunumlar yapılacaktır. İkinci bölümde Sanal Gerçeklik konusunda çalışan bir yazılım uzmanı tarafından Unity 3D ile başlangıç seviyesinde oyun geliştirme eğitimi verilecektir.

Buluştay katılımcıları arasında yapılacak olan çekilişte Bilge Adam Akademi tarafından 3 Kişiye MS Office uygulamaları (80 saat) Word, Excel, PowerPoint, Outlook eğitimi. 10 kişiye (sertifika programlarında) %50 indirim hediye edilecektir.

Kayıt için lütfen tıklayınız.