TÜBİTAK  Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 2238 Üniversite Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması 7- 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında başvuruya açılacaktır.

Programın amacı, Açık Öğretim Fakülteleri dâhil ön lisans ve lisans öğrencileri arasında girişimcilik ve yenilikçilik konularına yönelik farkındalığı artırmak ve çeşitli alanlarda yenilikçilik içeren iş fikri olan öğrencilerin, fikirlerini hayata geçirmelerine yönelik uygun ortamı hazırlamak için destek sağlamaktır.

Ayrıca öğrencilerden, 4. Sanayi Devrimi kapsamındaki gelişmeler doğrultusunda sanayide dijital dönüşüm ile ilgili konularda katma değeri yüksek projeler üretmeleri beklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için TÜBİTAK web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: www.tubitak.gov.tr/bideb/2238

Çağrı duyurusu için lütfen tıklayınız.