TÜBİTAK  Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Projeleri Yarışması 7- 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında başvuruya açılacaktır.

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin,
belirlenen öncelikli alanlarda ülkemizin sorunlarına yönelik çözümler üretmelerine ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yönelik olarak geliştirdikleri projeleri için yarışmalar düzenlemektir.

Öğrencilerin, bahse konu öncelikli alanlarda 4. Sanayi Devrimi kapsamındaki gelişmeler
doğrultusunda sanayide dijital dönüşüm ile ilgili konularda da projeler üretmeleri beklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için TÜBİTAK web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: www.tubitak.gov.tr/bideb/2242

Çağrı duyurusu için lütfen tıklayınız.