Chicago Türk Ticaret Merkezi Direktörü Eray Ütücü Çankaya Üniversitesi girişimcileri başta olmak üzere ekosistemdeki tüm girişimcilere yönelik bir çok etkinlik ve ikili işbirlikleri anlatmak üzere 18.04.2018 tarihinde üniversitemizi ziyaret etmiştir.

Girişimcilik ve Uluslararası Kuluçka Merkezi konusunda deneyimlerini paylaşan Eray Ütücü, Chicago Türk Ticaret Merkezi (CTTM) faaliyetlerinden bahsetmiştir. Chicago Türk Ticaret Merkezi (CTTM) TÜBİTAK Marmara Teknokent tarafından Chicago’da kurulmuş, yurt dışındaki ilk Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Uluslararası Kuluçka Merkezi statüsünde olup ABD’deki Türk ve yabancı yatırımcılar ile girişimcileri buluşturmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda gerçekleşecek faaliyetler duyurulacaktır.