×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla KOSGEB ile paydaş kurum/kuruluşların işbirliği ile düzenlenir.

Kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına 50.000 TL’si hibe olmak üzere toplam 150.000 TL’ye varan destek verilen “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği”ne başvurunun ön şartlarından birisi, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlamış olmaktır.

Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılacak olup eğitimi tamamlayan herkese KOSGEB onaylı sertifika takdim edilecektir.

  • Eğitim Tarihleri: 28.04.2018-20.05.2018 (Cmt-Pazar)
  • Eğitim Saati: 09:30-13:30

Başvurular sadece online olarak aşağıdaki link üzerinden yapılacak olup hiçbir şekilde elden başvuru kabul edilmeyecektir. Başvuracak adayların e-devlet şifrelerine sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURU LİNKİ:  http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/baglanti/ugeliste?IlID=6 (Link üzerinden başvuru esnasında KOSGEB ANKARA ÇANKAYA MÜDÜRLÜĞÜ ve 28 Nisan Eğitimi seçilmelidir.)