×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK, Avrupa Komisyonu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile 7 Haziran 2018 tarihinde İstanbul’da; 8 Haziran 2018 tarihinde Ankara’da “Ufuk2020 Marie Sklodowska-Curie 2018-2019-2020 Çağrıları Konferansı” düzenlenecektir.

Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek konferanslar boyunca, MSCA’nın Avrupa Araştırma Alanı’na katkısı, gelecek hedefleri ve 2018-2019-2020 yıllarında açılacak proje önerisi çağrıları hakkında detaylı bilgiler sunulacaktır.

Avrupa Komisyonu tarafından açılan MSCA Bireysel Burslar (IF) çağrısı 12 Eylül 2018 tarihine kadar başvuruları kabul edeceğinden, konferanslarda proje hazırlama/sunma, dikkat edilecek hususlar, hakem ve bursiyer deneyimleri oturumlarına özel olarak yer verilecektir. Böylece araştırmalarının bir bölümünü (12-24 ay arası) yurtdışında (Avrupa’da ya da Avrupa dışında) geçirmek isteyen veya yurtdışından Türkiye’ye yeni gelmiş/gelmeyi düşünen araştırmacılar ile kurumlarına nitelikli araştırmacı davet etmek isteyen akademi/sanayi kuruluşu temsilcileri, MSCA çağrılarından, TÜBİTAK Proje Öndeğerlendirme Desteğinden ve MSCA Ulusal İrtibat Noktasının sunduğu hizmetlerden nasıl faydalanabilecekleri hakkında etraflıca bilgilendirilecektir.

 

Etkinliklere katılım ücretsiz olup, katılım öncesinde kayıt yaptırılması gerekmekte. (Lütfen kayıt olmak için  tıklayınız.)

 

Konferansın tüm oturumları İngilizce gerçekleştirilecek olup, etkinlik salonunda tercüme imkanı bulunmamaktadır. Etkinlik sonrası tüm sunumlar ise TÜBİTAK web sitesi üzerinden yayınlanacaktır.