×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

KOSGEB tarafından COSME programı kapsamında “COSME Programına Katılım ve Programdan Elde Edilen Kazanımları En Üst Seviyeye Çıkarabilme için Koordinasyon Kapasitesinin Arttırılması Projesi” yürütülmektedir. Proje kapsamında 3 Nisan 2018 tarihinde Ankara’da Kümelenme Tematik Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Sinan Ayhan, AB Delegasyonundan Ticaret ve Diğer AB Politikaları Birimi Başkan Yardımcısı Laura Zampetti ve KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanımız Necati Günaydın konuşma yapmıştır. KOSGEB AB koordinasyon Müdürü N. Pınar Işın tarafından yapılan COSME sunumda program hakkında bilgiler verilmiştir.

“COSME Kümelenme Mükemmeliyet Programı Çağrısı” kapsamında; “Kümelenme Yönetiminin Güçlendirilmesi ve Tekstil ve Makine Sektörlerindeki Hizmetler – CLUSTEM Projesi” OSTİM İŞİM adına Proje Sorumlusu Esma Akyüz tarafından sunulmuştur. “COSME Kümelenmelerin Uluslararasılaşması Çağrısı”ndan faydalanmaya hak kazanmış ABROAD projesi Eskişehir Sanayi Odası adına Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Demir tarafından sunulmuştur. Sözkonusu başarılı projeler üzerinden süreçteki tecrübe ve kazanımlar aktarılmıştır.

Eğitime, üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nden Ceyda Nur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.