Daha önce duyurmuş olduğumuz Girişimcilik ve Uluslararası Kuluçka Merkezi Söyleşisi ABD’den gerçekleşecek katılım sebebiyle 18 Nisan 2018 tarihine ertelenmiştir. Etkinlik açıklaması aşağıda verilmiştir.

TÜBİTAK Marmara Teknokent tarafından Chicago’da kurulmuş, yurt dışındaki ilk Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve ‘Uluslararası Kuluçka Merkezi’ statüsündeki Chicago Türk Ticaret Merkezi (CTTM) ABD’deki Türk ve yabancı yatırımcıları ve girişimcileri buluşturmayı hedeflemektedir.

Çankaya Üniversitesi girişimcileri başta olmak üzere ekosistemdeki tüm girişimcilere yönelik bir çok etkinlik ve ikili işbirliklerini anlatmak üzere Chicago Türk Ticaret Merkezi Direktörü Eray Ütücü üniversitemizi ziyaret edecektir. Etkinlik Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüs Mavi Salon’da 18.04.2018 Çarşamba günü Saat 10:00’da gerçekleşecektir. Değerli katılımlarınızı bekleriz.

Etkinliğe kayıt olmak için lütfen tıklayınız.