KOSGEB tarafından yürütülmekte olan “COSME Programına Katılımı ve Programdan Elde Edilen Kazanımları En Üst Seviyeye Çıkarabilmek İçin Koordinasyon Kapasitesinin Artırılması” Projesi kapsamında 22 Mart 2018 tarihinde Ankara’da, Genç Girişimciler için Erasmus Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

KOSGEB AB Koordinasyon Müdürü Neriman Pınar tarafından gerçekleştirilen sunumda COSME Programı kapsamında yürütülen “Finansmana Erişim”, “Pazarlara Erişim”, “Çerçeve Koşulların İyileştirilmesi” ve “Girişimcilik ve Girişimci Kültürü” Bileşenleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Ardından davetli konuşmacılar tarafından programa katılmak isteyenlere yönelik sunum yapılmış, sürecin işleyişi ile ilgili bilgiler verilmiş ve bu konuda kuruluşlardan gelen sorular yanıtlanmıştır.

Eğitime Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nden Arş. Gör. Begüm Şahin, Arzu Sancak, Ceyda Nur Altuntaş ve Özgün Türüdü katılım göstermiştir.