×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK, girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amacıyla TÜBİTAK BIGG programı ile destek vermektedir. Şirketleşen girişimciler 150.000 TL’lik geri ödemesiz hibe almaya hak kazanmaktadır.

Programın tanıtımı ve girişimci adaylarının sorularını yanıtlamak üzere 23 Şubat Cuma günü saat 14:30’da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Mavi Salonda bilgilendirme etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte Çankaya Üniversitesi TTO Müdürü Tankut Aslantaş ve TTO Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi Koordinatörü Arş. Gör. Begüm Şahin bilgi vermiştir.

Çankaya Üniversitesinin de ortak olduğu BIGG ATILIM Konsorsiyumuna girişimci adayları http://www.bigg-atilim.com/ üzerinden yapabilmektedir. Son Başvuru Tarihi 28 Şubat 2018’dir.

Program broşürü için tıklayınız.