×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK, girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amacıyla TÜBİTAK BIGG programı ile destek vermektedir. Şirketleşen girişimciler 150.000 TL’lik geri ödemesiz hibe almaya hak kazanmaktadır.

 

Aşağıdaki şartları taşıyan girişimci adayları başvurularını; Çankaya Üniversitesinin de ortak olduğu BIGG ATILIM Konsorsiyumuna http://www.bigg-atilim.com/ üzerinden yapabilmektedir. Son Başvuru Tarihi 28 Şubat 2018!

 

Programa ön başvuru tarihi* itibariyle örgün öğrenim veren üniversitelerin;

  • Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci,
  • Yüksek lisans veya doktora öğrencisi,
  • Lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini en çok 10 yıl önce almış kişi,

aşağıda belirtilen şartları taşıması halinde başvurabilecektir;

  • Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
  • Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak.

*Ön başvuru tarihi; iş fikrinin uygulayıcı kuruluş tarafından https://eteydeb.tubitak.gov.tr adresinden TÜBİTAK’a sunulduğu tarihi ifade etmektedir.

Detaylı bilgi almak isteyen girişimci adaylarının 23 Şubat Cuma günü saat 14:30’da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Mavi Salonda yapılacak bilgilendirme etkinliğine katılmaları rica olunur.

*Katılım teyidi için lütfen begums@cankaya.edu.tr adresine Ad, Soyad ve E-Mail ve Telefon bilgilerinizi paylaşınız.

Program broşürü için tıklayınız.