Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinde yapılan Ar-Ge ve Tasarım projelerinin sonunda ortaya çıkan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyu ile paylaşılması, Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerinin sorunlarının tartışılması, başarılı Ar-Ge Merkezlerine ödül verilmesi ve yeni Ar-Ge ve Tasarım merkezi olan firmalara belge takdimi yapılması amacıyla “6. Özel Sektör Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Zirvesi” 20-21 Aralık 2107 tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleşmektedir. T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen zirveye Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Tankut Aslantaş ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Sorumlusu Ceyda Nur Altuntaş katılmışlardır.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız.