×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi ile Hidromek A.Ş. arasında ilki 2014 yılında imzalanan ve 3 yıl geçerlilik süresi olan  İş Birliği Çerçeve Protokolü, kapsamı genişletilerek, 12 Aralık 2017 tarihinde yapılan imza töreni ile yenilenmiştir. Protokol, Çankaya Üniversitesi adına Rektör Yrd. Prof. Dr. H. Selçuk Geçim ve Hidromek A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt tarafından imzalanmıştır.

Protokol, üç yıldır Makina ve Mekatronik Mühendisliği bölümleri tarafından yürütülen “İş Makinaları” Opsiyon Programı ve Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile HİDROMEK A.Ş.’nin Üniversite – Sanayi İşbirliği faaliyetlerinin yürütülmesi konularında tarafların sorumlulukları ve/veya ortak faaliyetlerin kapsamını içermektedir.

Törene Çankaya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Can Çoğun, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı Kemal İder, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Müfit Gülgeç, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanlarından Arş. Gör. Begüm Şahin ve Ceyda Nur Altuntaş katılmıştır.