Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda 2012’den bu yana düzenlediği ve inovasyon kültürünün yaygınlaşmasında büyük rol oynayan Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl girişimcilik ruhunu da kapsıyor. Yeni adıyla Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası, 6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında ICC-İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşmektedir.

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda 07.12.2017 tarihinde Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin desteklediği İnosuit Projesi sertifika töreni gerçekleştirilmiştir. Projede Optima Mühendislik Ltd. Şti.’ye mentörlük yapan Üniversitemiz Rektör Yrd. Prof. Dr. Selçuk Geçim ve Türk Traktör A.Ş.’ye mentörlük yapan TTO Müdür V. Tankut Aslantaş’a sertifikaları takdim edilmiştir.