“COSME Programına Katılımı ve Programdan Elde Edilen Kazanımları En Üst Seviyeye Çıkarabilmek için Koordinasyon Kapasitesinin Artırılması” projesi kapsamında 28 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da tematik eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitime Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nden Müdür V. Tankut Aslantaş, Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi Koordinatörü Arş. Gör. Begüm Şahin, Üniversite Sanayi İşbirliği Birimi Sorumlusu Ceyda Nur Altuntaş ve Eğitim Farkındalık Birimi Sorumlusu Özgün Türüdü katılmıştır.

Etkinlikte AB Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Sn. Kayhan Özüm ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Akdağ açılış konuşmalarını yapmışlardır. COSME filmi gösterimi ve COSME programının tanıtımı yapılmıştır. COSME programının bileşenlerinden Pazarlara Erişim, Girişimcilik ve Girişimcilik Kültürü, Çerçeve Koşulların İyileştirilmesi başlıklarına yönelik sunumlar gerçekleştirilmiştir.