×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Türkiye ile Slovakya arasında bilim ve teknoloji alanlarında işbirliğinin geliştirilmesini desteklemek amacıyla oluşturulan ve 2012 yılından itibaren yürütülen 2540-TÜBİTAK ve Slovak Bilimler Akademisi (SAS) İkili İşbirliği Programı kapsamında açılan çağrılarla iki ülke arasında bilim ve teknoloji alanında sürdürülebilir ortaklıkların kurulması hedeflenmektedir.

Çağrı kapanış tarihi: 29 Aralık 2017

Tematik işbirliği alanları bu çağrı için belirlenmemiştir.

Bütçe üst limiti Türkiye’den başvuran araştırmacılar için TÜBİTAK tarafından proje başına 360.000 TL’dir.

Başvuru Sistemi
Türkiye’deki araştırmacıların başvurularını TÜBİTAK’ın elektronik başvuru sistemi olan http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr/ adresinden yapacaklardır. Sistemden elde edilecek İngilizce ortak başvuru formunun en fazla 30 sayfa olacak şekilde doldurularak diğer gerekli belgelerle birlikte 29 Aralık 2017 tarihine kadar sisteme yüklenmesi ve başvurunun onaylanması; ıslak imzalı olarak iletilmesi gereken belgelerin ise en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar TÜBİTAK’a ulaşacak şekilde posta ile iletilmesi  gerekmektedir.

Slovakya’taki araştırmacıların da başvurularını http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr/ adresinde yer alan İngilizce başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirmesi beklenmektedir. Slovak proje ekibinin de yine İngilizce hazırlanan “Ortak Başvuru Formu”nu sistemlerine yüklemeleri gerekmektedir.

Ortak başvuru formunda yer alan “Declarations and Signatures” kısmının her iki yürütücü ve kuruluş yetkilisi tarafından imzalanmış şekilde “Ek Dosyalar” sekmesindeki ilgili alana yüklenmesi gerekmektedir. Bu belgenin sözkonusu sisteme yüklenmemesi veya eksik imza ile yüklenmesi halinde proje iade edilecektir. Söz konusu formun taranmış kopyasının sisteme yüklenmesi yeterlidir. Islak imzalı formun başvuru belgeleriyle birlikte TÜBİTAK’a gönderilmesine gerek yoktur.

Çağrı sayfası için tıklayınız.

Duyurunun yayınlandığı TÜBİTAK sayfasına erişmek için tıklayınız.