T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, AB Mali Programları Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen, Rekabetçi Sektörler Programı’nın ikinci dönemi kapsamında; “İmalat Sanayi”, “Araştırma ve Geliştirme” ile “Teknoloji Transferi ve Ticarileştirme” başlıklarında 6 Nisan – 6 Temmuz 2017 tarihleri arasında açılmış olan Proje Teklif Çağrılarına sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Desteklenmeye hak kazanan proje teklifleri, desteklenme önceliğine göre gruplandırılmış olup, çağrı sonuçlarına ilişkin birinci ve ikinci grupta yer alan projelerin listesi yayınlanmıştır.

Çankaya Üniversitesi’nin de proje ortaklarından biri olarak yer aldığı, OSTİM Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’nin proje sahibi olduğu “Final Stop Before Climbing the Ladder: Mantar Cultivation and Technology Commercialization Center” isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Birinci grupta yer alan projelere erişmek için lütfen tıklayınız.

İkinci grupta yer alan projelere erişmek için lütfen tıklayınız.