Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi akademisyenleri için 1 Kasım 2017 tarihinde Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsünde TÜBİTAK ARDEB Ulusal ve Uluslararası hibe destek programları hakkında bilgi günü düzenlenmiştir. Etkinlikte Teknoloji Transfer Ofisi Müdür V. Tankut Aslantaş, TTO hakkında ve destek programları hakkında bilgi vermiştir. Ardından Teknoloji Transfer Ofisi çalışanlarından Özgün Türüdü söz konusu programların amacını, bütçesini, başvuru koşullarını, başvurunun nasıl yapılabileceğini, projelerin değerlendirme kriterleri konularını içeren sunum gerçekleştirmiştir.