Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde Bakanlık, Tübitak ve TGB derneği katılımı ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta 20 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen Teknoloji Transfer Ofisleri buluşmasına, Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdür V. Tankut Aslantaş ile Şirketleşme ve Girişimcilik Hizmetleri Koordinatörü Arş. Gör. Begüm Şahin katılım sağlamıştır.

Teknoloji Transfer Ofisleri bir araya gelerek ilk aşaması sona yaklaşan Teknoloji Transfer Ofislerinin Destekleme Programı çerçevesinde güncel durumları ve gelecek planları tartışılmış, Türkiye’de TTO’ların  yol haritaları görüşülmüştür. TTO yapılanmaları ve kurumsallık, sürdürülebilir TTO’lar ve teknoloji transfer uzmanlığı konuları ele alınmıştır.