Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, 16 Ekim 2017 tarihinde “Genç İstihdamının Arttırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi” Kapanış Toplantısı ve TechAnkara Proje Pazarı 2017 etkinliğine katılmıştır.

Etkinlikte “Genç İstihdamının Arttırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi” tanıtım videosu paylaşılmıştır. Etkinliğe Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Arif Şayık, Ankara Valisi Sn. Ercan Topaca, Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan, değerli yöneticiler, uzmanlar, girişimciler ve yatırımcılar katılım göstermişlerdir. Girişimciler proje sergi alanında projelerini tanıtmışlardır.

TechAnkara Proje Pazarı’nda finale kalan girişimciler ve projeleri aşağıda verilmiştir:

Finalistler arasından 1. 2. ve 3′.ye sırasıyla 40.000 TL, 25.000 TL ve 15.000 TL para ödülü verilmiştir. 9 finalistten 4’ü Çankaya Üniversitesi TTO üzerinden Üniversite-Sanayi İşbirliği’ne yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Etkinlikte Çankaya Üniversitesi BeeVenture Kuluçka Merkezi’nde 1 yıl ücretsiz ofis almaya hak kazanan firma “Sanal Gerçeklik Eğitim Platformu” projesiyle Global Future Designs and Solutions olmuştur.