×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

‘TÜRKPATENT Bilgi Doküman Birimleri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Seminerleri’ 9-10 Ekim 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşmiştir. Çankaya Üniversitesi TTO uzmanlarından Fikri ve Sınai Hakların Yönetimi ve Lisanslama Birimi Sorumlusu Vildan Bilge eğitime katılmıştır.

TÜRKPATENT Başkan Yardımcısı Cemil BAŞPINAR; Bilgi Doküman Birimleri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Seminerleri’nin açılışında bir konuşma yapmıştır. Konuşmasında TÜRKPATENT Bilgi Doküman Birimlerinin önemini vurgulayan BAŞPINAR; sınai mülkiyet bilincinin artırılması amacıyla 54 ilde ilerleyen günlerde yapılması planlanan ‘Bölgesel Sınai Mülkiyet Günleri Projesi ve Etkinlikleri’ hakkında bilgi vermiştir.

Kurum Başkan Yardımcısı BAŞPINAR konuşmasında ayrıca; Türk Patent ve Marka Kurumunun düzenlediği 1. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışmasıyla ilgili açıklamalarda da bulunmuştur. Yarışmada dereceye giren öğrencilerden 1’inciye 30 bin, 2’nciye 20 bin ve 3’üncüye 10 bin Türk lirası ödül, ilk 6’ya uluslararası buluş fuarlarına katılım imkanı ve ilk 10’a giren adaylara dizüstü bilgisayar ve tablet gibi ödüller verileceğini açıklamıştır.

TÜRKPATENT Bilgi Doküman Birimleri Sınai Mülkiyet Hakları Eğitim Semineri; marka, tasarım, coğrafi işaretler ve patent konulu oturumlardan oluşmuş olup eğitimler, kurum sınai mülkiyet uzmanları tarafından verilmiştir.