Verimlilik Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından hazırlanan TÜBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü (ÇTÜE) tarafından yürütülen “Sanayide Kaynak Verimliliği Potansiyelinin Belirlenmesi” Projesi’nin Kapanış Toplantısı 12 Eylül 2017 Salı günü gerçekleşmiştir.

Toplantıya Çankaya Üniversitesi TTO Müdür V. Tankut Aslantaş ve TTO uzmanlarından Ceyda Nur Altuntaş katılım göstermişlerdir. Toplantıda; “Sanayide Kaynak Verimliliği Potansiyelinin Belirlenmesi” Projesi, kaynak verimliliği potansiyeli analiz sonuçları, kaynak verimliliği potansiyelinin belirlenmesi metadolojisi, çevresel etki analizi metodolojisi ve sonuçları konuları ele alınmıştır.