23-30 Temmuz 2017 tarihli, 2017/30 sayılı Ekonomist Dergisinde Çankaya Üniversitesi Kuluçka Merkezine de yer verildi. Teknololoji Transfer Ofisi Şirketleşme ve Girişmcilik Birimi Koordinatörümüz Begüm Şahin bu yılki hedeflerimiz arasında yer alan uluslararası hızlandırma programı hakkında bilgi vermiştir.

Dergide girişimcilere destek veren Kuluçka Merkezleri, merkezlerin öncelik verdiği sektörler, kuluçka merkezlerine girmenin yolları, girişimcilere verilen destekler ele alınmıştır. Girişimcilere destek veren 19 Merkezin bugüne kadar destek verdiği ve mevcut durumda desteklenen Start-Up sayılarına göre yapılan sıralamada Çankaya Üniversitesi Kuluçka Merkezi 8. sırada yer almaktadır.