İnosuit – İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi ile Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin destek verdiği; makina imalat ve taahhüt sektörlerinde faaliyet gösteren Optima Mühendislik Ltd. Şti., Tasarım Merkezi Belgesi almaya hak kazanmıştır. Nihai durumda faaliyette olan Ar-Ge Merkezi sayısı 576’ya, Tasarım Merkezi sayısı ise 67’ye ulaşmıştır.

Teknoloji Transfer Ofisimiz; Ar-Ge Merkezi veya Tasarım Merkezi başvurusunda bulunmak, finansal teşviklerden yararlanmak ve üniversite sanayi işbirliğini geliştirmek isteyen işletmelere uzman kadrosu ile destek olmaktadır. Ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.