×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Üniversite-sanayi işbirliğine dayanmakta olan “İnoSuit – İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi” kapsamında, İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır.

Projenin Süresi

Proje, toplam 12 ay sürecek, bu süreçte firmaların ve mentörlerin aktif olarak 11 ay süresince faaliyetleri sürdürmeleri beklenecektir. (Ağustos ayı projede yıllık izinler için ayrılmıştır. Ağustos ayında faaliyet yapılması beklenmemekte, ayrıca mentörlük hizmet ödemesi de yapılmamaktadır).
Projenin Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

2017 Ekim ayında faaliyete başlanacak projenin bitiş tarihi 2018 Ekim ayıdır. Ekim ayında başlayacak proje dönemi için şirket başvuruları 1 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıca bu yıldan itibaren, proje başvurularının sene içerisinde 4 ayrı dönemde alınmasına karar verilmiştir. Başvuru sahibi firmaların, başvurdukları döneme bağlı olarak Ekim, Ocak, Nisan ya da Temmuz aylarında projeye başlamaları ve 12 ay süresince projeyi sürdürmeleri mümkün olacaktır.

Firma başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Üniversite başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Özel sektör mentör başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz ilgili web sayfasına erişmek için lütfen tıklaynız.