TÜBİTAK 1601 programı çerçevesinde desteklenen Çankaya Üniversitesi Girişimcilik Sertifika Programı III. dönem eğitimleri ve IV. dönem eğitimleri tamamlanmıştır. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler için 8 Haziran 2017 tarihinde merkez kampüs mavi salonda sertifika töreni düzenlenmiştir.

Etkinlik, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Mollamahmuoğlu ve Girişimcilik Sertifika Programı Yürütücüsü Doç. Dr. İrge Şener’in açılış konuşmaları ile başlamıştır. Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Mollamahmutoğlu, Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Geçim, Çankaya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Can Çoğun ve Çankaya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mete Doğanay tarafından sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları takdim edilmiştir.

Proje kapsamında 1 dönem daha eğitim gerçekleştirilecek olup, yeni başvurular alınacağı zaman duyurular yapılacaktır.

Etkinlik fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.