Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) tarafından AB Finansman desteği ile yürütülen “Genç İstihdamının Artırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi kapsamında Çankaya Üniversitesi işbirliği ile 7 günlük ücretsiz Girişimcilik Eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimler 24 Nisan 2017-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Eğitimler sonunda 49 öğrenci sertifika almaya hak kazanmıştır ve sertikaları teslim edilmiştir. İki gruba ayrılan öğrencilerin iş planları sunumları sonucunda grup birincileri belirlenmiştir:

1. Grup Birinci: Alper Çetinkaya – İsmail Tekmen – Yusuf Furkan Işıldak – Göksu Yılmaz (Technomini)

2. Grup Birinci: Çağrı Çakmak (GobletSOFT)

Verilen bu sertifikalar haricinde KOSGEB sertifikaları da öğrencilere teslim edilecektir.