×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi ile Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) tarafından AB Finansman desteği ile yürütülen “Genç İstihdamının Artırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi kapsamında, Genç Girişimciliği Geliştirme Programı (YEDP) çerçevesinde, iş fikrini başarılı bir şekilde faaliyet gösteren işletmelere dönüştürmeyi amaçlayan herkes desteklenmektedir.

YEDP kapsamında Girişimcilik Eğitim Programı düzenlenmektedir. Girişimcilik Eğitim Programı, Start-up’ların pazarlarını büyütmeleri için bir konsept ve iş modeli geliştirmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.  Girişimcilik Eğitim Programı’nın amacı, sektörde veya piyasada aynı hedef ve vizyonları paylaşan kişiler arasında ortaklıklar kurulması yoluyla girişimcilik sürecinin anlaşılması ve benimsenmesidir.

Sağlam ve ölçeklendirilebilir bir fikre sahip olan genç potansiyel girişimci işinin başarılı olabilmesi ve büyüyebilmesi amacıyla Çankaya Üniversitesi bünyesinde 7 günlük ücretsiz Girişimcilik Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim Programına son başvuru tarihi 7 Nisan 2017‘dir.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın KOSGEB ile imzaladığı protokol neticesinde Girişimcilik Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan katılımcılarımız, KOSGEB tarafından tanınan bir girişimcilik eğitimi sertifikası alacaklardır. Bu sertifika sayesinde, 50.000 TL’ye kadar geri ödemesiz ve 100.000TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 150.000TL’ye kadar destek sağlayan KOSGEB Girişimcilik Destek Programı’na başvurabileceklerdir

(bilgi: http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/1231/girisimcilik-destek-programi).

Girişimcilik Eğitim Programı hakkında ayrıntıları öğrenmek için Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile irtibat kurabilirsiniz. Başvuru yapmak için aşağıda linklerde word ya da pdf formatında bilgisayarınıza indirdiğiniz formu doldurarak  tto@cankaya.edu.tr  adresine göndermeniz yeterlidir.

Eğitime Katılmak İçin Gerekli Formu Word Formatında İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız.

Eğitime Katılmak İçin Gerekli Formu Pdf Formatında İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız.

TTO Tel: 284 4500 – 454

TTO E-Posta: tto@cankaya.edu.tr