×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

M-ERA.NET II Avrupa ülkeleri arasında malzeme bilimi ve mühendisliği konularında güçlü araştırma ve geliştirme ortaklıklarının kurulması amacıyla Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından Ufuk 2020 kapsamında desteklenen bir ERA-NET Cofund projesidir.  Proje çağrısına en az 2 farklı ülkeden 3 katılımcıyı içeren tüm konsorsiyumlar katılabilecektir. Projeye, farklı ülkeleden bölgesel veya ulusal bazda araştırmalara destek veren kuruluşlar katılmaktadır. Projede, Türkiye’yi TÜBİTAK temsil etmektedir.

M-ERA.NET II (From materials science and engineering to innovation for Europe) 2017 Proje Çağrısı açılmıştır. Proje ön başvurularının 13 Haziran 2017 Brüksel saati ile 12.00’a kadar yapılması ve Türkiye’den katılan firmalar tarafından 07 Temmuz 2017 Türkiye saati ile 12.00’a kadar TÜBİTAK’a ön kayıt başvurusu yapılması gerekmektedir.

Çağrı ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere (çağrı takvimi, proje konuları, konsorsiyum yapısı, başvuru prosedürü vb) http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/m-era.net-2017-cagriduyurusu.pdf  ve https://www.m-era.net/joint-call-2017 internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Ortak arama için http://www.nmpteam.com/ adresini kullanabilirsiniz.