Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Teknoloji Transfer Ofisi tarafından organize edilen “KTÜ – TTO Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” KTÜ-Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 7-9 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Etkinliğe KTÜ Üniversite öğrencileri ve diğer Üniversitelerinin yanı sıra mezun olmuş ve girişimci adayı olarak projesini sunmak isteyen herkes katılabilecektir.

05 Nisan 2017 tarihine kadar başvuruların devam edeceği proje pazarına yapılan başvurular bir ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve ön değerlendirmeyi geçenler 7-9 Haziran 2017 tarihlerinde sergilenecektir. Sergilenen projeler ayrıca üyeleri sanayici ve KTÜ dışındaki öğretim üyelerinden oluşan tarafsız bir değerlendirme jürisi tarafından da değerlendirilerek bir derecelendirmeye tabi tutulacak ve dereceye giren ilk üç projeye çeşitli ödüller verilecektir.

Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz web sitesine erişmek için lütfen tıklayınız.