×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Boğaziçi Üniversitesi, Bosch Türkiye işbirliğinde “Değişimi Şekillendirin – Dijital Üretim ve Sanayi 4.0 (Shape the Change – Digital Manufacturing & Industry 4.0) Program”nı geliştirdi.

Boğaziçi Üniversitesi ve Bosch Türkiye tarafından ortaklaşa yürütülen Program, Türkiye’de tüm üniversitelerin lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsizdir. Programa katılan öğrenciler Dijital Üretim ve Sanayi 4.0 konularına odaklanmış projeler üzerinde çalışacaklardır.

“Shape the Change – Digital Manufacturing & Industry 4.0” başvuruları program web sitesinde elektronik olarak alınacaktır. Programa başvuru için son tarih 5 Nisan 2017’dir. Programda 40 katılımcı yer alacak olup katılımcıların belirlenmesi ve seçimi, TTO Ekibi, Program Akademik Direktörü ve Bosch Türkiye IoT ve Endüstri 4.0 Proje Ekibi tarafından karşılıklı görüş birliği içinde yapılacaktır. “Shape the Change” Mayıs 2017’de başlayacak ve Eylül 2017’de program kapsamında geliştirilen projelerin final sunumu, jüri değerlendirmesi ve ödül töreni ile ilk dönemi tamamlanacaktır. Her bir proje ekibine, program boyunca biri Boğaziçi Üniversitesi’nden diğeri Bosch Türkiye’den olmak üzere iki danışman/mentor atanacaktır.

Program içeriği ve takvim ile ilgili detaylı bilgiler, “Shape the Change” web sitesinde (http://fourzero.boun.edu.tr/ ) yer almaktadır.