Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile birlikte düzenlenen “HARRAN 1. AR-GE Proje Pazarı”12 Mayıs 2017 tarihinde Şanlıurfa Teknokent’te düzenlenecektir. Proje özetleri 15 Nisan 2017 tarihine kadar alınacaktır.

İlk defa düzenlenecek olan “HARRAN I. AR-GE Proje Pazarı” etkinliğine“Projesi olan” katılabilecektir. Nitelikli projelere çeşitli ödüller verilecektir. Yatırımcıların da bu etkinliğe davet edilmesiyle bu kaliteli projelerin yatırım olanağı sağlaması için yatırımcılar ile bir araya getirilmesi sağlanacaktır. Nitelikli projelere çeşitli ödüller verilecektir.

Etkinlik ile İlgili Önemli Tarihler:

15 Nisan 2017: Proje özetlerinin son gönderilme tarihi

28 Nisan 2017:  Ön değerlendirme sonuçlarının ilanı

05 Mayıs 2017: Poster teslimi

12 Mayıs 2017: Proje Sergisi ve Proje Yarışması

12 Mayıs 2017: Ödül töreni

Ödüller:

Birincilik                     : 7.000 TL

İkincilik                       : 5.000 TL

Üçüncülük                  : 3.000 TL

Mansiyon (İki Proje): 1.000 TL

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye erişebileceğiniz web sitesine erişmek için lütfen tıklayınız.