Çankaya Üniversitesi ile Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) tarafından AB Finansman desteği ile yürütülen “Genç İstihdamının Artırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi kapsamında, Genç Girişimciliği Geliştirme Programı (YEDP) çerçevesinde Bilgilendirme Günü, 8 Mart 2017 tarihi saat 13:30’da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Mavi Salon’da gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte Genç Girişimciliği Geliştirme Programı (YEDP) tanıtılmıştır ve bu program kapsamında Çankaya Üniversitesi bünyesinde düzenlenmesi planlanan 7 günlük ücretsiz eğitim programı hakkında bilgi verilmiştir.

Etkinlikte Arş.Gör. Begüm Şahin TTO’nun faaliyetlerini tanıtan bir sunum gerçekleştirmiştir. Ardından projenin Eğitim Uzmanı Dr. Jordan Berginc’in girişimcilik faaliyetleri konusunda konuşma yapmıştır. Konuşmayı takiben projenin Eğitim Koordinatörü Oğuz Tanyıldızı projenin kapsamı ve içeriği hakkında bir sunum yapmıştır.