Çankaya Üniversitesi ile Ankara Kalkınma Ajansı (AKA) tarafından AB Finansman desteği ile yürütülen “Genç İstihdamının Artırılması İçin Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi kapsamında, Genç Girişimciliği Geliştirme Programı (YEDP) çerçevesinde, iş fikrini başarılı bir şekilde faaliyet gösteren işletmelere dönüştürmeyi amaçlayan herkes desteklenmektedir. YEDP girişimcilik eğitimi programı Start-up’ların pazarlarını büyütmeleri için bir konsept ve iş modeli geliştirmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.  Programın amacı, sektörde veya piyasada aynı hedef ve vizyonları paylaşan kişiler arasında ortaklıklar kurulması yoluyla girişimcilik sürecinin anlaşılması ve benimsenmesidir.

Sağlam ve ölçeklendirilebilir bir fikre sahip olan genç potansiyel girişimci işinin başarılı olabilmesi ve büyüyebilmesi amacıyla Çankaya Üniversitesi bünyesinde 7 günlük ücretsiz eğitim programı düzenlenecektir.

Program hakkında ayrıntıları öğrenmek ve programa başvuru yapmak için 8 Mart 2017 Çarşamba Günü saat 13:30‘da Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Mavi Salon‘da yapılacak bilgilendirme gününe katılmanızı rica ederiz.

Bilgilendirme gününe katılmak için lütfen bu linkten ulaşabileceğiniz kayıt formunu doldurunuz.