Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTO) tarafından Mimarlık Fakültesi için 26 Ocak 2017 tarihinde Balgat Kampüsünde bilgilendirme günü düzenlenmiştir. Bilgilendirme gününe Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Geçim, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Şehir Bölge Planlama Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zerrin Ezgi Kahraman, TTO Müdürü Tankut Aslantaş ve Mimarlık Fakültesinin değerli akademisyenleri katılım göstermişlerdir.

Söz konusu etkinlik kapsamında yapılan sunumda TTO faaliyetleri, TÜBİTAK akademik ve sanayi hibe destek programları, Horizon 2020 uluslararası hibe destek programları, patent kanununda gerçekleşen değişiklikler konusunda bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Etkinlikte gerçekleştirilen sunuma erişmek için lütfen tıklayınız.