17. EMBL/EMBO Bilim ve Toplum Konferansı / Bugün İçinde Geçmiş: Belleğin Oluşumu

Tarih: 3-4 Kasım 2016

Yer: EMBL, Heidelberg, Almanya

Kayıt için son başvuru tarihi: 28 Ekim 2016

Konferans Hakkında:

EMBL/EMBO Bilim ve Toplum buluşmalarının amacı, toplumun her kesiminden insanların, yaşam bilimleri alanındaki güncel gelişmelere ulaşabilmesi, bu gelişmelerin etkilerinden haberdar olmasıdır. Konferans, toplumun her kesiminden konuya ilgi duyan, alanda çalışan biyolog, davranış ve sosyal bilim insanı ile farklı disiplinlerden öğrencileri biraraya getirmektedir.

Konferansta,

• Moleküler bellek
  • İnsan belleği: kökeni, mekanizmaları, anlamı
  • Bellek: düzenden, yeniden düzene ve unutmaya
  • Nomal, ölçüsüzlük, ve genişletilmiş insan belleği

Konferansa, yukarıda bahsedilen konulara ilgi duyan herkes katılabilir.

Konferansla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt için http://www.embl.de/training/events/2016/SNS16-01/index.html ağ bağlantısını ziyaret ediniz.