×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

2016 yılı EMBL Uluslarası Doktora Programı’na başvurular 1 Ağustos’ta başladı.

Sisteme son kayıt tarihi 17 Ekim 2016 (çevrimiçi (online) başvuru)
Son başvuru tarihi 24 Ekim 2016
Referanslar için son tarih 26 Ekim 2016
Mülâkat tarihleri EMBL-EBI Hinxton 25-27 Ocak 2017
EMBL Grenoble Tarih ilan edilecek
EMBL Hamburg Tarih ilan edilecek
EMBL Monterotondo 25-27 Ocak 2017
EMBL Heidelberg 30 Ocak–3 Şubat 2017

1974 yılında kurulan Avrupa Moleküler Biyoloji Laboratuvarları (European Molecular Biology Laboratories‒EMBL), yaşam bilimleri alanında dünyanın önde gelen çokuluslu araştırma kurumuları arasında yer almaktadır. Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere’de bulunan beş merkezden oluşan EMBL, enstitülerinde gerçekleşen temel yaşam bilimleri alanındaki bilimsel çalışmaların yanında pek çok bilim insanını biraraya getirecek platformların oluşmasına imkân sağlamaktadır.

Bu platformlardan biri olan  Uluslarası Doktora Programı, moleküler biyoloji alanında dünyada en iyi doktora programlarından biri olarak kabül görmektedir. Farklı EMBL merkezlerinde 200 doktora öğrencisine eğitim ve araştırma olanağı tanıyan Program, her yıl 50 yeni doktora öğrencisini bünyesine katmaktadır.

EMBL Uluslarası Doktora Programı ile ilgili detaylı bilgilere ve kayıt-başvuru için http://www.embl.de/training/eipp/application/index.html sayfasını ziyaret ediniz.

EMBL ve EMBO destek ve programları ile ilgili tüm sorularınızı TÜBİTAK Ululsalarası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü’nden EMBL/ EMBO Ulusal İrtibat Noktası Dr. Jale Şahin’e (jale.sahin@tubitak.gov.tr) iletebilirsiniz.