TÜBİTAK tarafından desteklenen, Çankaya Üniversitesi Girişimcilik Sertifika Programı kapsamında, II. dönem eğitimleri 29.02.2016 – 01.06.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 26 öğrenci için 01.06.2016 tarihinde merkez kampüs mavi salonda sertifika töreni düzenlenmiştir.
Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Mollamahmuoğlu ve Girişimcilik Sertifika Programı Yürütücüsü Doç. Dr. İrge Şener’in açılış konuşmalarını müteakiben, sertifika almaya hak kazanan öğrencilere, Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp tarafından sertifikalar takdim edilmiştir.
Proje kapsamında eğitimler 3 dönem daha devam edecektir.