Polatlı Ticaret Odasının Proje Sahibi, Çankaya Üniversitesi’nin ve Polatlı Belediyesi’nin Proje Ortağı olduğu Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen“Polatlı’da Kadınlara Yönelik İş Kurma Merkezi’nin Kurulması Projesi” nin Kapanış Toplantısı 25 Nisan 2016 Pazartesi Günü gerçekleştirilmiştir.  18 ay süren proje kapsamında Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından verilen Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar arasından seçilen Polatlıda kendi işini kurmak isteyen kadınlar, iş yerlerini açmışlardır. Toplantıda eğitimlere katılan başarılı kadınlara sertifikaları takdim edilmiş olup iş yerlerinin açılış töreni gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Ankara Kalkınma Ajansı Uzmanı Sn. Özlem ASLAN, Polatlı Kaymakamı Sn. Mahmut Nedim TUNCER, Polatlı Belediye Başkanı Sn. Mürsel YILDIZKAYA, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Sn. Ulvi SAKARYA, Üniversitemizden ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Mete DOĞANAY, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Sn. Prof. Dr. Selçuk GEÇİM, Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Mahir NAKİP, İşletme Bölümü Öğretim Üyelerinden Sn. Doç. Dr. İrge ŞENER ve Sn. Yrd. Doç. Dr. Orçun SAKARYA katılım göstermişlerdir.