×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

TÜBİTAK tarafından desteklenen, Çankaya Üniversitesi Girişimcilik Sertifika Programı kapsamında, I. Dönem eğitimleri 14.10.2015 – 24.12.2015 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 33 öğrenci için 10.03.2016 tarihinde Merkez Kampus Mavi Salonda Sertifika Töreni düzenlenmiştir.

Sertifika Törenine Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Sıtkı Alp, Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Mollamahmutoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onur, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selçuk Geçim ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. İrge Şener ve Yrd. Doç. Dr. Orçun Sakarya katılmıştır.

Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Mollamahmuoğlu ve Girişimcilik Sertifika Programı Yürütücüsü Doç. Dr. İrge Şener’in açılış konuşmalarını müteakiben, sertifika almaya hak kazanan öğrencilere Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp tarafından sertifikalar takdim edilmiştir.

Proje kapsamında eğitimler devam etmekte olup, eğitim programına katılıp, sertifika almaya hak kazanan öğrenciler için her Dönem sonunda İş Fikri Yarışması düzenlenecektir. Her dönemde başarılı bulunan 1 iş fikrinin sahibi öğrencimize, Üniversitemiz tarafından 1 yıl süre ile bedelsiz işyeri tahsisi yapılacaktır.